Ürün Sepetinize Başarıyla Eklendi
2022 İdari Hakimlik Yargıç Vergi Hukuku Soru Bankası Çözümlü + 5 Denem

2022 İdari Hakimlik Yargıç Vergi Hukuku Soru Bankası Çözümlü + 5 Deneme

Stok Kodu
9786254433191
Boyut
16x24
Sayfa Sayısı
132
Baskı
3
Basım Tarihi
2022
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
70,00TL
%13 İNDİRİM
60,90TL
Taksitli fiyat : 9 x 7,44TL
Stokta var
9786254433191
867521
2022 İdari Hakimlik Yargıç Vergi Hukuku Soru Bankası Çözümlü + 5 Deneme
2022 İdari Hakimlik Yargıç Vergi Hukuku Soru Bankası Çözümlü + 5 Deneme
60.90
Kıymetli arkadaşlar,
 
Yaşamın her aşaması belli amaçları gerçekleştirmek için birtakım uğraş ve çabalarla geçer. 
Ülkemizde hukuk sınavlarına hazırlananların da bildiği üzere "ülkemizin on binlerce namuslu, çalışkan, fedakâr, bilgili, hâkimi ve savcısı vardır.”
 
Tüm uğraşı ve amacınızın sizin de bu kadroya katılmak olduğunu biliyor, görüyoruz. Uğraşı ve çabalarınızın işlevli olması, istediğiniz sonucu sağlaması ve yoğun bir çalışma için iyi hazırlanmış kaynakların önemi ise açıktır. Öyle ki en iyiye ulaşmak isteyenler çalışmalarında hiçbir boşluk bırakmamaları gerektiğini kavradılar. Amaçlarının kapsamına giren her alanın bilgisini eksiksiz öğrenmek, öğrendiklerini pekiştirmek bilincine ulaştılar. Bu bilince ulaşanlar için iyi hazırlanmış bir kaynağın önemi de tartışılmayacak bir gerçektir.  Keza son yıllarda sınavlara hazırlananların sayısının artmasının da etkisiyle, sınava hazırlananların ders çalışmaya daha fazla zaman ayırması, önem vermesi gerektiği son yıl sınav notlarının yükselmesinden de anlaşılmaktadır.
İyi, ölçme yeterliliği olan, öğretici soru yazmak için sadece mevzuata ve ders konularına hâkim olmak yeterli değildir. Bunun için soruların iyi tasnif edilmiş olması, soru ve çözümlerinin konuyu kapsayıcı olması gereklidir. Aynı zamanda sınavlara hazırlananların en çok zorlandığı alanları bilmek ve ÖSYM’nin yıllarca sorduğu soru tarzlarına hâkim olmak gerekir. İşte elinizdeki soru bankası yıllarca sınıflarda binlerce hâkim ve savcı adayına ders anlatmış ve sınav formatına uygun soru tipini bilen hocalar tarafından hazırlanmıştır.  
 
YARGIÇ VERGİ HUKUKU ÇÖZÜMLÜ SORU BANKASI tam bir öğrenmenin, yüzeysel,
kalıplaşmış, sığ bilgilerle gerçekleşemeyeceğinin ayrımında olmanın bilindiği tamamı çözümlü 200  çoktan seçmeli sorudan oluşmaktadır. Tabi burada size de görev düşmektedir. Soruları doğru cevaplamanız yeterli değildir. Mutlaka çözümleri okumanız gereklidir. Soru çözümlerinde sadece çözümü göstermeyi amaçlamadık, "neden doğru” veya "neden yanlış” olduğunu da açıklamaya çalıştık. Bu açıdan diğer seçeneklere de değindik. Bu bakımdan çözümlerde mutlaka yeni bilgiler öğreneceksiniz, konuyu kavradığınızı hissedeceksiniz. Çözümlü soru bankalarının yaprak test ve denemelerden temel farkı, konu tekrarı yapmasının yanında eksik bilgilere ilişkin boşlukları da doldurmasıdır. Çözümleri mutlaka okuyunuz!
 
Kitabımız, sınav sistemine uygun olarak 2020 dahil tüm Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ve 2020 yılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu değişikliklerini kapsamakta olup hâkimlik sınavlarına hazırlananlar için temel kaynaktır.
 
Elde edeceğiniz her başarının gücünüzü, azminizi biraz daha artırmasını dileriz. Umarız, elinizdeki kitap hayallerinizin anahtarı olur. Emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle. Sevgiyle kalın…
Kapat