Ürün Sepetinize Başarıyla Eklendi
Xml - Halkkitabevi

Xml

Stok Kodu
9789753477536
Boyut
18x24
Sayfa Sayısı
170
Basım Tarihi
2004-03
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
195,00TL
Taksitli fiyat : 9 x 23,83TL
Stokta var
9789753477536
876675
Xml
Xml
195.00

Bu kitap, günümüzde en ufağından en büyüğüne kadar teknoloji firmalarında bir veri iletişim standardı haline gelen XML'den bahsetmektedir. XML sayesinde birbirinden farklı işletim sistemleri veya veritabanları, birbirinden habersiz yazılmış, dağıtılmış bağımsız uygulamalar, bir süpermarketin sipariş bilgisayarı ile evinizdeki buzdolabının haberleşmesi veya bankalar arası fon transferi işlemleri, veya cep telefonunuza gelen SMS mesajlarına kadar aslında günlük hayatımızın her noktasına nüfus etmiş durumdadır. Yakın gelecekte XML, bugün kullandığımız gibi iyi bir alternatif çözüm olmaktan çıkıp bir zorunluluk haline gelecektir. Bu yüzden XML'i bilmek veya en azından bir yerden başlamak hiç de fena bir fikir değildir.

XML ile hayatında ilk karşılaşacak olanlar düşünülerek yazılmış olan bu kitap, yeni başlayanlara XML hakkındaki temel bilgileri vererek, daha ileri XML çalışmalarına hazırlamayı hedeflemektedir. Gökçen Karan'a ait olan bu kitap, akıcı anlatım dili ile, sizi sanki bir kitap okuyormuş gibi değil de, daha çok teknolojik bir sohbet sırasında birisi size bu konuyu anlatıyormuş hissine kapılmanıza neden olabilir. Eğer XML ile ilk kez karşılaşıyorsanız ilk korkunuzu atmanız ve daha ileri XML çalışmalarına geçebilmeniz için bu kitap iyi bir sıçrama noktası olacaktır.

Kitap hakkında daha ayrıntılı bilgi için gokcen_xml@tnn.net adresinden Gökçen Karan'a ulaşabilirsiniz.
Yazara ulaşmak için; www.gokcenkaran.com

Not: Özel indirime giren kitapların kapaklarında, normal kullanımını engellemeyecek şekilde, yıpranma veya küçük hasarlar bulunabilir.

Kapat